top of page

Sobre l'artista

Ja des de 2015 Núria Duran veia el seu futur en la música. Participant en diversos projectes musicals, va començar a consolidar-se com a compositora i cantant a finals de 2019. A partir d'aquell moment, inicia el seu camí en solitari publicant amb el Taller de Músics un primer EP sota el seu propi nom.
 

Amb aires de proximitat, Núria Duran ens transporta a les seves vivències més profundes en forma d’indie-pop. Aconseguint un equilibri entre la senzillesa i la complexitat harmònica, la Núria posa paraules al llenguatge del subconscient.

 

El seu àlbum debut, que anirà presentant durant aquests mesos, veurà la llum a l'abril de 2024. És un projecte ambiciós on la música i la imatge comparteixen protagonisme i queda reflectida la importància dels colors a la vida de l'artista en els seus videoclips i posada en escena. Les temàtiques principals de les cançons son la seva vida com a queerautista i tot el que ha suposat en la seva forma de relacionar-se. Les seves composicions són tant en català com en anglès.

"La cantant barcelonina ha ofert un directe de cançó pop que desbordava lluminositat amb els acords de les guitarres i la seva potent veu. "

Enderrock, Blog online (sobre el seu directe, 2023)

"I like the vision behind it. Artistic and full of expression. Duran puts the pieces together. She delivers great work. This song brings peace to the soul"

LeFutureWave, blog online (sobre Days, 2020)

Segueix-la a xarxes

@nursduran

bottom of page